Gezocht: incomplete en/of defecte radardetectoren





 

Wij zijn, namens de diverse ontwikkelaars op ons forum, op zoek naar incomplete en/of defecte radardetectoren, dit is nodig voor onderzoek en testen in testlaboratoria om uiteindelijk te komen tot een goed RDD filter.



Dit is dus niet ten behoeve van handelsvoorraad of om tot doel te hebben om radardetectoren in omloop te brengen






filterontwikkelingen; 2x remote antenne op magneetvoet, Quintezz Z1, een gefilterde Stinger Ventura en een Quintezz Z2. Inzet linksboven is een Quintezz die gefiltered om het hoekje kan kijken (dwars inbouwen). Inzet rechtsonder is een 975 met filter en magneetvoet op de kap van een Fiat. RDW testcircuit Lelystad 20/10/2004



Heb je dus nog een display of een antenne liggen van welk merk dan ook, dan zijn wij daar zeer geïnteresseerd in. Het zou kunnen zijn dat bij een inbraak het display ontvreemd is en dat alleen een bumperantenne over is of dat vanwege een ongeval de antenne juist defect is geraakt, maar dat het display nog stoffig op de plank ligt.



We kopen niets op! Daar dit niet toegestaan is, men moet het puur als een gift beschouwen. Heb je nog iets liggen wat in jouw ogen waardeloos is, stuur dan even een mailtje met gegevens. Ophalen moet niet zo'n probleem zijn. Bedankt voor de hulp!

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  23-10-2004  


|

FlitsKaart