A15 - Gorinchem: Motorrijder uit Papendrecht verongelukt


11/08/2017 Op de A15 bij knooppunt Gorinchem is vrijdagavond een motorrijder uit Papendrecht verongelukt. De 63-jarige man viel met zijn motor en overleed ter plekke.

Het ongeluk gebeurde vlak na acht uur 's avonds. Automobilisten waren gestopt om de man te helpen. Later nam ambulancepersoneel en een trauma-arts het over, maar dat mocht niet baten; de man overleed ter plekke.

De weg en uitvoegstrook van de A27 waren korte tijd afgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

=====
Politie.nl schrijft: Motorrijder overleden na ongeval A15

Een 63-jarige man uit Papendrecht is vrijdagavond op de A15 bij het knooppunt Gorinchem om het leven gekomen nadat hij met zijn motor ten val is gekomen. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

De motorrijder ging vrijdagavond even na acht uur onderuit toen hij reed over de verbindingslus van de A27/A15 bij knooppunt Gorinchem. Andere auto's stopten om de man eerste hulp te verlenen en de hulpdiensten te alarmeren.

Politie en ambulancemedewerkers namen de reanimatie van de omstanders over. De rijbaan en de uitvoegstrook van de A27 werden afgesloten. Een trauma-arts werd door de traumahelikopter afgezet om eveneens hulp te verlenen. Helaas mocht de reanimatie niet meer baten en overleed de motorrijder ter plekke.

De politie doet nader onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2017/augustus/12/07-motorrijder-overleden-na-ongeval-a15.html
=====

Link naar fotto:
https://www.zhzactueel.nl/wp-content/uploads/2017/08/IMG_3859-702x336.jpg

http://www.blikopnieuws.nl/sites/default/files/styles/nieuws-full-tn/public/artikel/trauma-heli-snelweg-flashph.jpg?itok=fFJeQzaq
 
 
Bron:  RTV Rijnmond