Den Haag: Hagenaar (27) overleden na eenzijdig verkeersongeval


27/08/2017 Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Margaretha van Hennebergwerg raakte in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus de 27-jarige bestuurder van de auto zwaargewond.

De Hagenaar bezweek in de loop van de nacht in het ziekenhuis. De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse onderzoekt de aanrijding en is op zoek naar de twee Poolse mannen die het slachtoffer geholpen hebben.

Omstreeks 03.10 uur kwam bij de politie de melding binnen dat op de Margaretha van Hennebergweg een aanrijding was geweest. De getuige had een auto met hoge snelheid horen rijden en vervolgens een enorme klap gehoord. Ter plaatse was de bestuurder van de auto inmiddels door omstanders uit de auto gehaald. Een ambulance vervoerde het zwaargewonde slachtoffer naar het ziekenhuis. Daar kwam hij in de loop van de nacht te overlijden.

Behulpzame omstanders
De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse deed ter plaatse uitgebreid onderzoek. Inmiddels is duidelijk dat de bestuurder vlak voor het ongeval aan de Margaretha van Hennebergweg betrokken was bij een verlaten plaats ongeval op het Rietvoorndaal. Auto van het slachtoffer is voor onderzoek in beslag genomen.

Omdat de agenten zich direct ontfermden over het slachtoffer, zijn de behulpzame omstanders vertrokken zonder dat hun gegevens genoteerd zijn. In verband met het onderzoek naar het ongeval, komt de verkeerspolitie graag met deze mogelijke getuigen in contact. Het betrof een twee Poolse mannen die in een wit busje met een Pools kenteken op de Margaretha van Hennebergweg reden toen zij de verongelukte auto zagen en het slachtoffer te hulp schoten. Bent of kent u deze mogelijke getuigen, neem dan contact op met de afdeling VerkeersOngevallenAnalyse via nummer 0900-8844.

Link naar foto:
http://www.regio15.nl/images/2017/08/27/w-whatsapp2.jpg

 
 
Bron:  Regio 15