Hulst: Omgekomen wielrenner is Belgische man


16/07/2017 De Zandstraat in Hulst is weer vrijgegeven na het dodelijke verkeersongeval met doorrijding eerder vandaag. De doorrijder is nog niet achterhaald. Wel is de identiteit van het slachtoffer vastgesteld.

Het slachtoffer, een 64-jarige wielrenner uit het Belgische Temse, reed omstreeks 10.45 uur samen met een groep andere wielrenners over de Zandstraat. In het buurtschap Schuddebeurs ging het mis. De fietser raakte de spiegel van een grijze personenauto.

Het slachtoffer belandde met zijn tweewieler in een sloot. Ambulanceteams kwamen ter plekke maar de wielrenner overleed ter plekke. De auto is na de botsing niet gestopt en ook nog steeds niet door de politie achterhaald.

Het voertuig had Nederlandse kentekenplaten en sowieso is een buitenspiegel beschadigd geraakt. Uit onderzoek is gebleken dat het achtergebleven stuk buitenspiegel afkomstig is van een grijze Opel Vectra uit het jaar 2012. Rond 13.00 uur waren het onderzoek en de berging afgerond.

Link naar video:
http://www.hvzeeland.nl/nieuws/33051-omgekomen-wielrenner-is-belgische-man/?utm_source=hvzeeland&utm_medium=website&utm_campaign=zie-ook

Link naar foto's:
http://www.hvzeeland.nl/pictures/9/1/0/88019.jpg

http://www.hvzeeland.nl/pictures/0/2/0/88020.jpg

http://www.hvzeeland.nl/pictures/2/2/0/88022.jpg

 
 
Bron:  HVZeeland