Rotterdam: Dode door aanrijding op zebrapad


18/03/2017 Bij een ongeluk in Rotterdam-Hillegersberg is zaterdagavond een 70-jarige man uit Rotterdam om het leven gekomen.

Het slachtoffer stak op de kruising van de Molenlaan met de Grindweg op een zebrapad de weg over. Op dat moment werd hij door een auto geschept.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plekke gereanimeerd. Maar onderweg naar het ziekenhuis overleed hij.

De inzittenden van de auto waren een 84-jarige man en zijn 87-jarige vrouw uit Voorburg. Uit onderzoek is gebleken dat hij geen alcohol had gedronken. Wat er wel misging, is nog onduidelijk.

De rijbaan richting Rotterdam was urenlang afgesloten voor het onderzoek naar het ongeval.

=====
Politie.nl schreef: Een 70-jarige man uit Rotterdam is zaterdagavond om het leven gekomen bij een aanrijding in zijn woonplaats.

De man liep tegen half acht over een zebrapad aan de Molenlaan, toen hij werd aangereden door een auto. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar onderweg naar het ziekenhuis overleed hij. De bestuurder en bijrijdster van de auto werden aangehouden. Het gaat om een 84-jarige man en een 87-jarige vrouw uit Voorburg. Uit onderzoek is gebleken dat de bestuurder geen alcohol had gedronken. De politie onderzoekt de exacte toedracht.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2017/maart/19/07-man-komt-om-bij-aanrijding-rotterdam.html
=====

Link naar video:
http://www.rijnmond.nl/nieuws/152998/Dode-door-aanrijding-op-zebrapad-Rotterdam

Link naar foto:
http://imgr.rgcdn.nl/9edaeea658894c088c53d6b7ce71633d/opener/Ongeval-Molenlaan-Rotterdam.jpg


 
 
Bron:  RTV Rijnmond