Soerendonk: Ongeval met dodelijke afloop


17/05/2017 De hulpdiensten zijn woensdagmiddag gealarmeerd voor een ernstig verkeersongeval in Soerendonk.

Op de Groenstraat had een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto met twee inzittenden was tegen een boom gebotst. De bestuurder van de auto overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bijrijder raakte gewond. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om medische bijstand te bieden.

De brandweer van Maarheeze kwam ter plaatse voor een mogelijke technische bevrijding. De bestuurder was al overleden en de medepassagier kon met een helpende hand van hulpverleners het voertuig verlaten. De brandweer plaatste vervolgens een calamiteitenscherm.

De gewonde bijrijder is ter plaatse nagekeken door de trauma-arts. Daarna is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter keerde vervolgens terug naar Rotterdam.

Een specialist van de Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is afgesloten voor het verkeer.

Zie ook:
https://alarmeringen.nl/brabant-zuidoost/soerendonk/24785974/p2000-politie-naar-groenstraat-in-soerendonk-voor-ongeval-met-letsel.html

Link naar video:
https://youtu.be/yOtGtLrSZuQ

Link naar foto's:
https://www.weertdegekste.nl/wp-content/gallery/20170517_ongeval_soerendonk/MG_9946.JPG

https://www.weertdegekste.nl/wp-content/gallery/20170517_ongeval_soerendonk/MG_9981.JPG

https://www.weertdegekste.nl/wp-content/gallery/20170517_ongeval_soerendonk/MG_0024.JPG

Meer foto's bij de bron:
https://www.weertdegekste.nl/2017/05/ongeval-dodelijke-afloop-soerendonk-fotosvideo/

 
 
Bron:  Weert de Gekste