Werkhoven - N229: Aangereden wielrenner overleden aan verwondingen


13/04/2017 De 78-jarige man die donderdag werd aangereden in Werkhoven, is overleden aan zijn verwondingen. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar de hulp baatte niet meer.

Het ongeluk gebeurde 's ochtends op de N229. De man uit Lunteren zat op een wielrenfiets en hij werd geschept door een auto die bestuurd werd door een 57-jarige vrouw uit Wageningen.

Daarbij liep hij ernstig hoofdletsel op. Er werd nog een traumahelikopter opgeroepen om medische hulp te verlenen.

De politie doet onderzoek naar het dramatische ongeluk.

=====
Nieuwsbank.nl schreef: Fietser overleden na aanrijding

Donderdagochtend 13 april vond er een aanrijding plaats op de N229 tussen een fietser en een auto. De fietser raakte ernstig gewond en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Rond 10.50 uur fietste een 78-jarige man uit Lunteren over het fietspad langs de N229. Ter hoogte van de Korte Zuwe wilde de fietser de kruising oversteken. Daarbij zag hij vermoedelijk een auto niet aankomen en stak over. De 57-jarige automobiliste uit Wageningen kon hem niet meer ontwijken en een aanrijding was het gevolg. Een traumahelikopter landde zodat een trauma-arts eerste hulp kon verlenen. Het slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis waar hij overleed aan zijn verwondingen.

Specialisten van de Verkeersongevallenanalyse doen onderzoek naar de toedracht.

Bron: http://www.nieuwsbank.nl/inp/2017/04/14/T119.htm
=====

Link naar foto:
http://www.rtvutrecht.nl/data/image/d/2017/04/13/1334917_480.jpg

 
 
Bron:  RTV Utrecht