Wolphaartsdijk - N668: Fatale aanrijding auto’s


11/02/2017 Een zware aanrijding in Wolphaartsdijk heeft zaterdagavond laat een leven ge-eist. Een onbekend aantal personen raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 23.50 uur op de Nieuwedijk (N668). Ter plekke kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Een van de voertuigen reed van de dijk en belandde naast de lager gelegen Leeuwekerkeweg. Een inzittende van deze auto overleed ter plaatse. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over een onbekend aantal andere personen.

De weg werd vanwege de hulpverlening, sporenonderzoek en de bergingswerkzaamheden afgesloten tussen de kruisingen bij de Wissekerkseweg en die met de Nieuwe Rijksweg (N664). Zes uur na het ongeluk was de weg nog steeds dicht.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

=====
PZC schreef (gedeeltelijk): Doden door verkeersongelukken Zeeland

Zaterdag rond middernacht kwam een negentienjarige man uit Zierikzee om het leven door een ongeluk op de N668 ter hoogte van de buurtschap Planketent. Door nog onbekende oorzaak is de auto die de man bestuurde gaan tollen en raakte een tegenligger. De auto kwam vervolgens beneden aan de dijk tot stilstand. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Bron: http://www.pzc.nl/algemeen/doden-door-verkeersongelukken-zeeland~a7f259cc/
=====

Link naar video:
http://www.hvzeeland.nl/nieuws/31754-fatale-aanrijding-auto-s-wolphaartsdijk/

Link naar foto's:
http://www.hvzeeland.nl/pictures/2/8/3/81382.jpg
http://www.hvzeeland.nl/pictures/4/8/3/81384.jpg
http://www.hvzeeland.nl/pictures/5/8/3/81385.jpg
http://www.hvzeeland.nl/pictures/4/9/3/81394.jpg

Meer foto's op:
http://www.hvzeeland.nl/nieuws/31754-fatale-aanrijding-auto-s-wolphaartsdijk/
 
 
Bron:  HVZeeland