Zuiddorpe: Dode en drie zwaargewonden


11/02/2017 Bij een eenzijdig verkeersongeval in Zuiddorpe is zaterdagavond iemand om het leven gekomen. Drie anderen raakten zwaargewond.

De slachtoffers zaten in een auto die kort voor middernacht op de Provinciale weg tegen een boom reed. Er ontstond een flinke ravage en er was sprake van een beknelling. De ambulancedienst kreeg assistentie van een MUG-traumateam uit BelgiŽ. Een persoon overleed ter plekke. De andere inzittenden zijn met ambulances afgevoerd. Over hun huidige toestand is niets bekend.

Vanwege het ongeluk moest de weg ter plekke worden afgesloten. De politie heeft ter plaatse uitgebreid sporenonderzoek gedaan om te achterhalen wat er precies is gebeurd. De auto lijkt in een flauwe bocht rechtdoor te zijn gereden, maar waarom dat gebeurde is nog niet duidelijk.

=====
PZC schreef (gedeeltelijk): Doden door verkeersongelukken Zeeland

Op de Provinciale weg bij Zuiddorpe kwam zaterdagavond een 39-jarige man uit Terneuzen om het leven en raakten drie personen zwaargewond. De auto waarin ze zaten, reed door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De 39-jarige inzittende overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De drie andere slachtoffers, een man en twee vrouwen, zijn overgebracht naar ziekenhuizen in BelgiŽ.

Bron: http://www.pzc.nl/algemeen/doden-door-verkeersongelukken-zeeland~a7f259cc/
=====

Link naar video:
http://www.hvzeeland.nl/nieuws/31755-dode-en-drie-zwaargewonden-in-zuiddorpe/

Link naar foto's:
http://www.hvzeeland.nl/pictures/4/6/3/81364.jpg
http://www.hvzeeland.nl/pictures/5/6/3/81365.jpg
http://www.hvzeeland.nl/pictures/7/6/3/81367.jpg
http://www.hvzeeland.nl/pictures/7/7/3/81377.jpg

Meer foto's op:
http://www.hvzeeland.nl/nieuws/31755-dode-en-drie-zwaargewonden-in-zuiddorpe/

 
 
Bron:  HVZeeland