Aankomende zaterdag grote controle A7 bij Wieringerwerf





 

Weesp - Aankomende zaterdag, 30 september, zal er op de A7 op parkeerplaats "De Wierde" tussen 08:00 en 16:00 uur een grote algemene controle gehouden worden. Al het verkeer uit Noordelijke richting zal de parkeerplaats op gedirigeerd worden om gecontroleerd te worden op de kleinste details.



Het betreft een repressieve controle, wat inhoud dat voor alle overtredingen in principe geverbaliseerd wordt. Er wordt gecontroleerd op rij en rust tijden, rode diesel en tevens zal er in de omgeving gecontroleerd worden vanuit een onopvallende videowagen en motor op gordel en niet handsfree bellen.


Uiteraard zal ook de radarcontrole niet ontbreken. Het geheel dient immers ook gefinancieerd te worden. Het draaiboek van de politie heeft daarover het volgende te melden:



"Een collega van het Verkeers Handhavings Team, zal op de Westbaan (Den Oever richting Amsterdam red.) van de Rijksweg A7 dmv een radarwagen de snelheid van de passerende voertuigen controleren, vermoedelijk t.h.v. hectometerpaal 58,9 / 59,0. De toegestane snelheid tpv de radar controle is 120 km/h. Denk er even om als je met je eigen of een dienstvoertuig hierlangs rijdt. "



We zouden toch niet willen dat we zelf geflitst worden........



In ieder geval, u bent gewaarschuwd!

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  26-9-2006  


|

FlitsKaart