Automobilist opgepakt met alcoholpromillage van 3,16x

BAD AIBLING - De politie van Beieren heeft op oudejaarsdag een Nederlander aangehouden die met een alcoholpromillage van 3,16 door Tirol snelde. De man reed zonder rijbewijs. Enkele uren was hem dat ontnomen omdat hij toen met een promillage van 3,16 het verkeer in de deelstaat Hessen onveilig maakte. Dat heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

Nadat de man zijn rijbewijs had ingeleverd, viel zijn wagen enkele uren later op op de snelweg van München naar Salzburg. Hij reed met een snelheid van 200 kilometer per uur in zuidelijke richting. Toen de agenten zijn wagen openden, viel de man tegen hen aan. Op de achterbank lag een halflege fles wodka.

Volgens de politie heeft de Nederlander een boete van 14.400 euro betaald. Daarna brachten vrienden hem naar het feest waar hij het nieuwe jaar inluidde.


Foto: Niels van Rooij

Bron:  Nu.nl

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

Tja, hoe dom kun je zijn? Wanneer je 200 km/u rijdt met zoveel alcohol achter je kiezen kun je nimmer een uitwijkmanoevre maken wanneer er voor je iemand gaat inhalen. Helaas mogen dergelijke verkeerscriminelen gewoon weer autorijden wanneer ze de Nederlandse grens oversteken.