Bebording klopt niet, politie: maak maar bezwaar4465x

Vandaag werden we geattendeerd op dat de bebording bij een controle op de A12 tussen Veenendaal en Driebergen niet klopte. De verkeersborden geven aan dat er tussen 6-19 uur 120km/u gereden mag worden, maar de spitstrook is geopend en dan geldt een maximumsnelheid van 100km/u.

Lees hieronder een quote van een gebruiker die dit meldde aan ons:

"A12 bij HMP 84.6 is echt een smerige controle: al twee dagen geven de paneelborden tussen Veenendaal en Driebergen verkeerde maximumsnelheden aan: 120 tussen 6-19, ipv 100 bij geopende spitstrook. Gisteren en vanmorgen weer doorgebeld aan rijkswaterstaat. Nu iig nog twee keer verkeerde maximumsnelheden weergegeven: 1e bord na oprit 23 geeft foutief 120 aan, 2e bord geeft correct 100 aan met geopende spitsstroken - dan komt oom Agent met zijn controle - en het volgende bord geeft weer foutief 120km/u aan...

Ook eens even KLPD gebeld en gevraagd of het ivm de verwarrende en incorrecte informatie op het traject mogelijk is om deze controle te verplaatsen oid. Reactie: als U een boete krijgt mag U bezwaar indienen..."
Foto van de situatie Bron

Bron:  Flitsservice

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

Bezwaar maken zal waarschijnlijk kansloos zijn omdat het ambtseed van de ambtenaar er is en die zal verklaren dat hij vooraf de bebording gecontroleerd heeft.