Beginnende automobilist raakt rijbewijs kwijtx

Een 18-jarige Tilburger is woensdagmiddag rond 16.00 uur zijn pas gehaalde rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij veel te hard reed op de snelweg rond Eindhoven waar momenteel aan de weg wordt gewerkt. Een onopvallende politiewagen met video-camera aan boord registreerde dat de man met zijn auto een gecorrigeerde snelheid van 127 km/u haalde, waar 70 km/u gereden mag worden.
De beruchte blauwe Seat Leon van de politie Brabant-Zuidoost. Deze auto is momenteel veel te vinden op de randweg van Eindhoven.

Bron:  Politie Brabant-Zuidoost

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

Nadat er met vrachtwagens op de randweg rond Eindhoven in korte tijd diverse (ernstige) ongevallen plaats hadden gevonden heeft men maatregelen genomen. Een van deze maatregelen is het beperken van de maximumsnelheid tot 70 km/u. Daarbij heeft men aangekondigd deze snelheid streng te handhaven.Aangezien men over het gehele traject aan de rechterzijde bezig is met werkzaamheden is het (zeker overdag) vrij moeilijk om hier een radar op te stellen. Daarom controleren zowel het KLPD als de regiopolitie met grote regelmaat het verkeer hier met behulp van deze VROS auto's. Pas daarvoor op!