Flitsservice.nl levert flitsers aan Telegraaf





 

Minister Karla Peijs van Verkeer en Waterstaat heeft tijdens een feestelijke introductie officieel de nieuwe website onderweg.nl geopend. Zij plande de allereerste route op onderweg.nl, een samenwerking tussen De Telegraaf, Route Mobiel en Chevalier/ EuroCartografie. Onderweg.nl geeft in één overzicht routeplanning binnen Europa, file- en flitsinformatie, waarbij de flitsinformatie geleverd wordt door Flitsservice.nl



Het file- en flitsoverzicht is grafisch weergegeven in dezelfde pagina als waarin de route staat gepland. Onderweg.nl geeft alle informatie in één oogopslag. De gebruiker kan een gepersonaliseerde kaart aanmaken, waarin zijn dagelijkse route automatisch verschijnt. Een extra functionaliteit is toegevoegd door De Telefoongids. Middels een koppeling met www.detelefoongids.nl is het ook mogelijk een bedrijfs- of persoonsadres binnen Nederland te zoeken en direct de route te plannen.



Marc Schröder, directeur van Route Mobiel: “Dit nieuwe initiatief samen met De Telegraaf geeft de automobilist in één oogopslag de informatie die hij nodig heeft. Voor woon/werk verkeer of voor het plannen van de vakantie”.



Pieter Herman, projectmanager van onderweg.nl bij De Telegraaf: “Deze innovatie die we samen met Route Mobiel en Chevalier/EuroCartografie hebben ontwikkeld, biedt onze internetklanten de mogelijkheid om hun dag efficiënter te plannen. Het is bovendien een eerste stap naar meer en beter nieuws over mobiliteit in de breedste zin des woords. Onderweg.nl zal zich niet beperken tot de automobilist.””



Continu vernieuwing

Onderweg.nl is méér dan alleen een routeplanner en wordt continu vernieuwd en voorzien van de allerlaatste snufjes. Zo zullen filestatistieken, fileverwachtingen en weersverwachtingen de gebruiker in staat gaan stellen nog beter in te schatten welke route het beste kan worden genomen op een bepaalde dag en/of tijdstip. Onderweg.nl is een site voor iedereen die zich op een of andere manier op weg begeeft. Ook wandel- en vaarroutes krijgen in de toekomst hun vaste plek op de site, evenals informatie over het openbaar vervoer.



Ambitie

De verwachting is dat Onderweg.nl groeit naar 750.000 unieke bezoekers en minimaal 1,5 miljoen pageviews per maand. “Onze ambitie is om binnen twee jaar de meest geraadpleegde mobiliteitsportal te worden. En dat moet absoluut kunnen”, aldus Pieter Herman, projectmanager van Onderweg.nl bij De Telegraaf. “Onderweg.nl is bij de lancering haar concurrenten ver vooruit en de verschillen worden alleen maar groter. Onderweg.nl wordt het letterlijke vertrekpunt voor Nederlanders wanneer zij op weg gaan, op welke wijze dan ook”.

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  25-4-2006  


|

FlitsKaart