Flitswout besmeurd met stront1965x

Een Oostenrijkse agent van de flitsbrigade heeft een koekje van eigen deeg gekregen. De beste man heeft tijdens zijn werk een boobytrap geactiveerd, waarna de wout werd besmeurd met koeienstront.

De 58-jarige koddebeier was deze week weer op pad om de wegen in Karinthië wat veiliger te maken. Zoals gewoonlijk ging hij in de bosjes langs de snelweg bij Mölltal staan, om zo automobilisten te laseren en hen op een prent te trakteren.

Dat de bewuste flitsplek een geliefde plaats is om het overheidstekort terug te dringen, was ook een grappenmaker niet ontgaan. Waarschijnlijk niet blij met een niet vrijwillig ontvangen brief, besloot de onbekende een valstrik op te zetten langs de kant van de snelweg.

De handige Harrie had een emmer gevuld met stront en hieraan explosieven bevestigd. Vervolgens werd een touwtje over de weg gespannen, dat bij aanraking de bom zou doen ontploffen.

De flitsval heeft zijn uitwerking niet gemist. Toen Oom Agent deze week weer hardwerkende mensen op de bon wilde slingeren, liep de beste man tegen de draad. De bom ontplofte, waarna de glimknoop de stront vol in zijn bakkes kreeg!

Omdat de bom op afstand van drie meter ontplofte, is de juut niet gewond geraakt. Wel is zijn dienstpak volledig naar zijn grootje. De politie heeft nog geen idee wie er achter de aanslag zit.

Originele bron: The Local

Bron:  FOK.nl

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram