G.J. Oplaat (VVD) geeft Gouden Pook Award mooie plekx

Flitsservice.nl zoekt regelmatig politici op om in discussie te gaan over het gehanteerde flitsbeleid in Nederland. Volgens onze onderzoeken blijkt telkens weer dat massale snelheidscontroles niet de oplossing zijn om het aantal verkeersslachtoffers omlaag te krijgen.


In december hadden wij al kennisgemaakt met Gert Jan Oplaat van de VVD. Vandaag waren wij op bezoek bij hem thuis om onze standpunten en visie op het falende flitsbeleid en hoe het beter zou kunnen en vooral moeten. Voorbeelden zijn meer controles op alcohol-gebruik en het aanpassen van infrastructuur door vaak minimale inspanningen.


Diverse onderwerpen zoals trajectcontroles, de inspanningsverplichtingen van de verschillende politie-regio's, het niet verstrekken van ijkrapporten bij bezwaar op een verkeersboete of afgeven van de foto en de werkelijke oorzaken van veel ongevallen passeerden de revu. Ook werd gevraagd of Dhr. Oplaat de "Gouden Pook Award" had gekregen van 3VO, MilieuDefensie en de dierenbescherming. Dit naar aanleiding van dit persbericht. Inderdaad had hij deze gekregen, maar had deze nog geen nuttige plek gegeven. Dit was wel een geschikt moment, aldus Oplaat.
Foto: Flitsservice.nl


Nadat de huiskamer weer lekker warm was, is er nog verder gediscusieerd over het flitsbeleid. Aangezien het onmogelijk is om al onze punten te bespreken, zullen wij binnenkort wederom op bezoek gaan bij Oplaat.

Bron:  Flitsservice.nl

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram