Getuigen gezocht verlaten plaats ongeval N512 Egmond-Alkmaar3127x

Gisterochtend heb ik een aanrijding gehad waarbij de veroorzaker door is gereden. Gisteravond aangifte gedaan en vandaag reeds bericht dat de zaak afgehandeld is.

Men geeft letterlijk aan dat er onvoldoende aanknopingspunten zijn voor een vervolgonderzoek. Terwijl men juist aan de telefoon aangaf dat ik aangifte diende te doen, zodat zij vervolgens een getuigenoproep konden plaatsen…….Maar goed.

Voor de verzekering/Waarborgfonds doen we een poging om een getuige te vinden die mijn verhaal kan bevestigen. En misschien kan zelfs de veroorzaker alsnog gevonden worden.

Aangezien Flitsservice wijd verbreid zijn tentakels heeft zitten hierbij een oproep voor getuigen.

Misschien woont er een FS-ser in Egmond aan de Hoef/Egmond aan Zee of heeft daar familie/vrienden/kennissen wonen die misschien achter het tegemoet komende voertuig reden. Het gaat om het volgende:

Citaat:
Woensdagochtend 4 november om 7 uur ‘s ochtends reed een klein type vrachtauto, komend vanaf Egmond aan de Hoef ri. Alkmaar, op de Hoeverweg (N512), in de bocht t.h.v. de Kolonel Sneepweg, rechtdoor. De (onze) tegemoetkomende vrachtauto kon nog uitwijken tot de berm maar toch werden de spiegels er af gereden en het glas van de bestuurdersdeur klapte naar binnen. Tevens is de bakopbouw licht geschampt.De chauffeur van de kleine vrachtauto is na dit voorval doorgereden ri. Alkmaar. De chauffeur is gestopt om te wachten op de andere auto, echter is deze door gereden. Daarop is verder gereden naar het tankstation aan de Hoeverweg, waar de chauffeur behandeld is.


Achter het kleine type vrachtauto reden een 3-4 tal auto’s. Wij gaan er van uit dat deze door het rondvliegende glas zeker iets gemerkt moeten hebben. Bent u 1 van deze bestuurders of kent u iemand die hier (achter) gereden zou kunnen hebben en bovenstaande kan bevestigen dan wel gezien heeft van welke bedrijf dit kleine type vrachtauto is, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dit kan onder nummer 0528-229260 (de werkgever). U kunt ook contact opnemen met de politie Alkmaar via 0900-8844.

Extra info: ben er zelf goed afgekomen: 2 sneetjes in het gezicht. Ik zag door de bocht die vrachtwagen aankomen met die auto's er achter en had zoiets van, hey, vreemd op dat tijdstip. Volgens mij was de cabine verlichting ook ingeschakeld. Was net een explosie, mijn oor floot en daar is ook nog glas uit gehaald. Heb in een reflex schijnbaar het gezicht afgewend, de ogen even dicht gehad en toch de bermrand in de gaten gehouden.......Het zat tot in de onderbroek en heb me in het tankstation uitgekleed waarna men mij met een stofzuiger euhm schoon gezogen heeft. Ter illustratie een foto.


Bron:  Flitsservice.nl

Melder: Flitsservice.nl

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram