Grootschalige controle op A2878x

DEN BOSCH - Op de snelweg A2 bij Den Bosch houdt de politie vrijdag (vandaag dus) een uitgebreide verkeerscontrole. Dat heeft een politiewoordvoerder bekendgemaakt. Vijftig medewerkers van politie, inspectiediensten en douane zijn bij de controle betrokken. Ze zetten onder meer een mobiele containerscan en drugs- en tabakshonden in.


Motoragenten plukken voertuigen van de snelweg die ter hoogte van de afslag Veghel op de Hoge Poeldonk inspectie krijgen. Ze concentreren zich op vracht- en vakantieverkeer. In het zuiden van het land beginnen vrijdag de schoolvakanties.


De controle begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur.

Bron:  Nu.nl

Melder: Petertjuh

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

UPDATEDEN BOSCH - Op de snelweg A2 bij Den Bosch heeft de politie vrijdag een uitgebreide verkeerscontrole gehouden. Dat heeft een politiewoordvoerder bekendgemaakt.Vijftig medewerkers van politie, inspectiediensten en douane onderwierpen in totaal 137 voertuigen aan een controle. Uiteindelijk werden 38 bekeuringen uitgeschreven voor uiteenlopende zaken. Zo bleken in drie gevallen de papieren bij de koelinstallatie van vrachtauto's niet in orde te zijn. Zes vrachtwagens waren te zwaar geladen. Een vrachtauto woog zelfs 70 ton, waarbij de maximale belading met 20 ton werd overschreden.Tijdens de controle werd onder meer een mobiele containerscan en drugs- en tabakshonden ingezet.Motoragenten plukten voertuigen van de snelwegen A2 en A59 die ter hoogte van de afslag Veghel op de Hoge Poeldonk aan een inspectie werden onderworpen. Ze concentreerden zich daarbij op vracht- en vakantieverkeer. In het zuiden van het land zijn vrijdag de schoolvakanties begonnen.De controle begon om 09.30 uur en duurde tot ongeveer 15.00 uur.Bron: De Telegraaf.