Heerlenaar ramt woning na remmen voor flitspaalx

Een automobilist uit Heerlen is het afremmen voor een flitspaal duur komen te staan. De 21-jarige man haalde op de Schanserweg in Heerlen een taxibus in. Daarbij zag hij een flitspaal naderen. Om een bekeuring te ontlopen remde de man hard af.Maar dat had hij beter niet kunnen doen. De bestuurder verloor de controle over zijn stuur, raakte van de weg, ramde de garagepoort van een woning en kwam tegen de gevel van de volgende woning tot stilstand. De auto raakte total-loss en de automobilist liep een vleeswond op.

Bron:  L1.nl

Melder: Tinus

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

Ondanks dat zulke berichten geregeld in de media komen, blijven er mensen beweren dat de flitspalen veiligheid bevorderend zijn. Het blijkt dat ze lang niet altijd een veiligere situatie opleveren.

Onderstaand emailbericht ontvingen we via email naar aanleiding van dit nieuwsbericht:

Beste Flitsservice,Onderstaand Ongeluk heb ik gezien.. het was een paarse opel tigra die in LANDGRAAF op de schanserweg 6 meter na de flitspaal tegen de carport opreed... het lijkt mij beter dat jullie dit veranderen of de informatie beter nagaan... Ik heb deze auto tegen de carport aan zien staan. het was om 23.55 nl. ik reed er nl langs toen de ambulance eraan kwam. Deze ben ik nl achterna gegaan :D voor de fun..Greetz en suc6 MaartenBTW mega relaxte site hebben jullie... mijn complimenten