Hoger Beroep radardetectorverbod1151x

Morgen om 14:00 uur dient bij de meervoudige kamer van het Gerechtshof Amsterdam te Prinsengracht 436 het Hoger Beroep in 2de instantie van een persoon die op 22 juni 2004 betrapt is op het gebruik van een radardetector te Hilversum.
Flitsservice.nl ondersteunt deze persoon om het verbod ongeldig te laten verklaren. Flitsservice.nl is van mening dat het verbod onrechtmatig is, daar de detector informatie en inlichtingen verzamelt en dit derhalve beschermd wordt onder artikel 10 Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM). Volgens het EVRM heeft eenieder de volledige vrijheid om informatie en inlichtingen te verzamelen en te verspreiden zonder enige inmenging van enig openbaar gezag.In het verleden is er al reeds een rechtbank zaak geweest van een redacteur van Autovisie, waarin deze werd veroordeeld. Hier is destijds geen Hoger Beroep tegen aangetekend.
Wij zijn reeds op 31 maart op zitting geweest voor de enkelvoudige kamer. De rechter vond ons verweer dusdanig dat hij het door verwees naar de meervoudige kamer, waar wij hopen op een verrassing.

Bron:  Flitsservice.nl

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram