In Flevoland komende weken zware boeteregens!3117x

Op omroep Flevoland is vandaag bekend gemaakt dat de politie Flevoland de komende weken "extra verkeerscontroles" gaat houden. Waarschijnlijk loopt het korps een beetje achter op de gestelde quota's of zijn er agenten die nog niet de juiste aantallen boetes hebben uitgedeeld om een positieve beoordeling te krijgen. Waarschijnlijk worden deze agenten nu in de gelegenheid gesteld om alsnog de vereiste aantallen te halen. Op genade en begrip hoeft u dus niet te rekenen!


Controleer dus voor de zekerheid nog even uw auto, of de lampen werken en of de ruitenvloeistof bijgevuld is, want ook daar kunt u een bekeuring voor krijgen!

Onderstaand het artikel op omroep Flevoland:


Automobilisten in Flevoland moeten de komende weken rekening houden met extra politiecontroles.Het gaat om algemene verkeerscontroles waarbij gekeken wordt naar de staat van de auto, maar ook controle op het dragen van de gordels en het tonen van het rijbewijs.Woensdag is er op 2 plaatsen in Almere gecontroleerd. Daarbij zijn 550 voertuigen gecontroleerd. 119 personen kregen een bekeuring. Automobilisten die hun zaken goed voor elkaar hadden kregen een cadeautje van de politie: een ijskrabber en een parkeerschijf ineen.


Bron:  Flitsservice.nl, omroep Flevoland

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram