Inzamelingsactie voor opgepakte fotograaf. Updatex

Op 20 februari jongsleden is een Flitsservice fotograaf aangehouden (op het forum bekend als Chuppie), omdat hij foto's maakte op de openbare weg. Een relaas van zijn verhaal is te lezen op deze link.


Na veel bedrog en vermoedelijk machtsmisbruik in samenwerking met het Openbaar Ministerie te Arnhem hebben de openbare politieambtenaren een civiele zaak aangespannen tegen Chuppie en indirect ook tegen Flitsservice.nl, wegens schending van portretrecht.

Ter zijner tijd hopen wij een compleet verslag te doen van de gebeurtenissen.Indien u altijd met veel plezier gebruik heeft gemaakt van Flitsservice.nl, de meldingen, de techniek, de fotoreportages, dan willen wij een beroep op u doen om Chuppie financieel bij te staan. Uiteraard gaan wij deze zaak winnen, maar dit kan in een civiele zaak lang duren. Helaas wachten advocaten niet lang om hun geld te ontvangen. Ook is het zo dat zelfs als Chuppie wint, hij een deel van de kosten moet betalen. Als Flitsservice.nl moeten wij daar uiteraard in bijspringen. Helemaal als u naderhand zal leren hoe deze agenten de boel vermoedelijk hebben belazerd.


Wij willen u derhalve verzoeken om een bijdrage te doen. Vele kleintjes maken 1 grote en tesamen kunnen wij sterk staan.


U kunt uw gift overmaken op bankrekening: 3086.43.615 tnv Flitsservice.nl te Dronten onder vermelding van "Bijdrage Chuppie". Wij zullen hieronder de stand bijhouden van de binnengekomen gelden.


Flitsservice.nl doet € 100,- in de pot om Chuppie te ondersteunen.


De stand: € 1199.50 per 23-07-2003

Bron:  Flitsservice.nl

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram