Joep Verhaeg brengt i.s.m. Flitsservice.nl versie 2.0 uit van zijn "Flitsservice.nl radar- en lasercontroles notificatie" programma





 

In Juli 2002 zag de eerste beta van de Flitsservice.nl notificatie software het licht op het forum van Flitsservice.nl. Binnen enkele dagen werden er op- en aanmerkingen, verbeteringen en bemoedigende woorden gepost en begon de doorontwikkeling van een stukje software dat bij sommige mensen al niet meer weg is te denken van hun systeem.



Nu een dik half jaar later brengt Joep Verhaeg i.s.m. Flitsservice.nl versie 2.0 uit van zijn "Flitsservice.nl radar- en lasercontroles notificatie" programma.



Het programma installeert u geheel kostenloos op uw computer en u bent altijd voorzien van de nieuwste flitscontroles die door onze leden gemeld worden (zonder dat u de Flitsservice webpagina open hoeft te laten staan).



Meer informatie over het programma kunt u vinden op de notificatie software pagina van Flitsservice.nl. Op deze pagina kunt u ook het programma downloaden. De discussie over de notificatie software kunt u volgen via het Flitsservice.nl media forum.

 
 
Bron: Flitsservice
 
  15-4-2003  


|

FlitsKaart