Laatste weken van 2005 kans op middelzware boeteregen





 

Volgens een bron binnen het CJIB liggen de politiekorpsen over het algemeen on target met de aantallen aan te leveren zaken aan het CJIB. Een overzicht van de stand van zaken per politiekorps kon de bron niet beschikbaar stellen, maar er zullen korpsen zijn die ten opzichte van de laatste paar maanden een tandje hoger moeten schakelen om de targets ook daadwerkelijk te kunnen halen. Hier speelt ook mee dat er in de laatste helft van de maand ook bij de politie minder wordt gewerkt dan normaal het geval is.



Met name de automobilisten zullen er de komende drie weken rekening mee moeten houden dat de korpsen hun targets zeker willen stellen en daarom minder coulant zullen omgaan met overtredingen en zullen extra met de radarsetjes op pad gaan om goed verstopt nog even makkelijk wat bekeuringen te scoren om de targets veilig te stellen.



Flitsservice.nl staat met haar vrijwilligers klaar om de extra grote hoeveelheid flitsmeldingen van de komende weken te kunnen verwerken. Komt u een flitser tegen, aarzel dan geen moment en meldt deze flitser via flitsservice.nl. U helpt daarmee uzelf en uw medeweggebruikers.

 
 
Bron: Flitsservice.nl
 
  12-7-2005  


|

FlitsKaart