Man gewond bij aanslag op flitspaalx

Een 23-jarige Eindhovenaar is woensdag rond 0.20 uur gewond geraakt toen hij op de Luikerweg met een explosief een flitspaal op wilde blazen. De paal bleef onbeschadigd maar van een vlakbij staande boom braken twee takken af en van een woning ging een ruit kapot.

Getuigen zagen na de klap twee mannen en een vrouw. Eén van hen was gewond. Ze gingen er met een auto vandoor maar getuigen noteerden het kenteken. Even later bleek dat dezelfde auto op de Eindhovenseweg in Waalre tegen een andere wagen was gereden en daarna was verder gereden.

Omdat één van de mannen gewond zou zijn, werden door de politie de ziekenhuizen bezocht. Op de parkeerplaats bij een ziekenhuis in Eindhoven stond de auto met daarbij een 22-jarige man uit Vessem. Hij werd aangehouden. In het ziekenhuis werden een 22-jarige Eindhovense vrouw en de 23-jarige man aangehouden. De man uit Vessem en de vrouw zijn in de cel gezet. De gewonde man werd in het ziekenhuis opgenomen. Hij had verwondingen aan de handen en in het gezicht. Hij is onder bewaking van de politie gesteld.

Bron:  Politie Brabant Zuid-Oost

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram