Marxisten tegen terreinwagens





 

De nieuwste gebeten hond op de weg is de welgestelde Nederlander. Nederland schaft steeds meer zijn vrijheid af. Omdat je daarom steeds minder op de weg mag en er alleen nog maar geflitst wordt, kopen liefhebbers van statussymbolen steeds vaker *grote* auto’s. Die auto’s gaan misschien niet snel, maar worden wél gezien!



Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, dicteert onze cultuur. Groot is fout, klein is goed. Kortom, “size matters” en daarom trekt Groen Links Nijmegen ten strijde tegen de grote terreinwagens. Er moet een algemeen parkeerverbod komen! Die grote auto’s versterken alleen maar de verschillen in de sociale klassen! Alsof de armen ook maar één cent meer zouden krijgen als ze die verschillen niet zouden zien!



Minister Peijs nam het initiatief tegen de terreinwagens. De afgunstmakers worden aan een onderzoek onderworpen en dat kan alleen maar gedonder betekenen. De wagens die gewoon voldoen aan de RDW-keuring zijn namelijk onveilig en slecht voor het milieu!



Groot is fout en klein is goed. Het is dé maatstaf van de marxisten die vanuit een milieudekmantel opereren. Er wordt dan ook geen woord gesproken over het toenemende aantal brommobielen dat ten onrechte de snelweg oprijdt.



Grote auto’s maken bang, maar nog veel erger, zij maken jaloers. Terwijl een klein langzaam rotautootje met zijn 45km/u op de A10 al voor een dodelijk ongeval heeft gezorgd! Twee twintigers kwamen nooit meer thuis en er is niemand die opstaat om het brommobiel te verbieden! Men laat het maar op zijn beloop terwijl steeds vaker blijkt dat mensen niet in staat zijn met deze gemotoriseerde rollator om te kunnen gaan.



Van accijnsgeld gesubsidieerde vrijheidsvijanden zullen pleiten voor lagere snelheidslimieten om de onveiligheid van kleine rotautootjes op de snelweg in te perken! “Size matters”.



Als die grote terreinwagens onveilig zijn, dan is het feit dat zij op de Nederlandse wegen rondrijden een fout van de wetgever. Iedere auto die in Nederland rondrijdt moet namelijk volgens wettelijke normen zijn goedgekeurd. De wetgever suggereert hiermee dat het niet de bedoeling is om je vrijheid binnen de wet te maximaliseren. Dat is op zich een vreemde zaak, want er rijden al jaren grote terreinwagens rond in Nederland. Het actuele probleem is, dat het er zovéél worden.



Dat binnen die wettelijke norm nu een bepaalde groep wordt aangepakt is regelrechte discriminatie. Maar dat ligt voor de hand; marxisten zijn niet vies om te discrimineren op de hoogte van een salaris, sterker nog, het is de reden van hun bestaan!



Het tegengaan van terreinwagens is dan ook niet meer dan het zoveelste punt op de geheime agenda van groene gifspuwers die willen dat iedereen het slecht krijgt!



Peijs slaat helemaal een figuur. Als iedereen zich maximaal aan de wet houdt, dan is de wet te ruim!

 
 
Bron: Flitsservice
 
  19-10-2004  


|

FlitsKaart