Meelezen! Politiebriefing grote verkeerscontrole (Gaat niet meer door)2x

A twee topics over pislinke en religieus-agressieve dienders nu even een positief bericht over de politie, inclusief een beetje goed nieuws voor de burger.

De platte petten mogen dan wel eens wat dubieus in het nieuws komen, achter de schermen blijken de kwaliteitsbewakers van de maatschappij echt enorm goed in planning, voorbereiding, taakomschrijving, taakverdeling, locatieverkenning en -fotografie, agendaplanning, indexering, afkadering, voorwaardenbepaling, plan van aanpak, sanitaire voorzieningen en algemene opmaak in Word.

Eigenlijk schort er maar één dingetje: de beroerde archiefbewaking alsmede de informatieverspreiding binnen die nog altijd lastige gedigitaliseerde omgeving. Wat ons op het goede nieuws voor de burger brengt: dankzij een uitermate lollige combinatie van professionele voorbereiding en amateuristisch computergebruik, kan heel Nederland zich nu inlezen in het tot in de puntjes verzorgde plan van aanpak voor een grootscheepse verkeerscontrole op vrijdagavond 21 oktober aan de populaire controleroute N201 van de A4 richting Hoofddorp.

Omdat-ie per ongeluk verkeerd gemaild is.doc. (link) Zonde wel, al die voorbereiding voor een totaal zinloos geworden controle. Want wie zich op 21 oktober nog laat pakken met drank op, wapens & drugs op zak, in een rammelende turkenbak zonder apk, of met openstaande boetes danwel een belastingschuld, is nog te lomp om als IT’er bij de politie aan de slag te gaan.


Het document.


Bron:  GeenStijl.nl

Melder: Robin_v_G

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram