Nieuwe inzamelingsactie voor fotograafx

Helaas hebben wij verloren in de zaak van Chuppie. Dat dit onvoorstelbaar is vinden wij ook. Wij hadden enkele ijzersterke punten die helaas niet op de zitting zijn behandeld. Ook blijkt uit het vonnis dat de rechter gezocht heeft om onze fotograaf te veroordelen.


Echter, wij zijn hierdoor veroordeeld in de proceskosten van de andere partij, totdat het hoger beroep gediend heeft en wij alsnog in het gelijk zijn gesteld en de kosten weer terug vergoed krijgen.

Wij worden dus nu gepresenteerd met een rekening van ongeveer 1500,- Euro van de tegenpartij. Aangezien sommigen de kerstbonussen gekregen hebben, willen wij je verzoeken om wederom een bijdrage te doen.Wij gaan zeker in hoger beroep, maar tot die tijd zal eerst deze rekening van de tegenpartij betaald dienen te worden.Vele kleintjes maken 1 grote en tesamen kunnen wij sterk staan.U kunt uw gift overmaken op bankrekening: 3086.43.615 tnv Flitsservice.nl te Dronten onder vermelding van "Bijdrage Chuppie deel 2".Het spijt mij bijzonder dat ik geen verdere details kan vermelden, maar de tegenpartij lezen mee. We hebben het echt nodig!De eerdere nieuwsberichten over deze zaak:22/02/2003 Politie pakt man die 'flitscontrole' op foto vastlegt
21/02/2003 Flitsservice fotograaf opgepakt
11/07/2003 Inzamelingsactie voor opgepakte fotograaf
19/10/2003 Flitsservice fotograaf vrijgesproken

forum discussies over dit onderwerp:

Inzamelingsactie Chuppie
En Chuppie mag voorkomen
Poging tot eerste repo mislukt --> opgepakt :(

Bron:  Flitsservice.nl

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram