Permanente snelheidscontrole Botlektunnel1025x

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 18 september 22:00 uur tot maandag 21 september 05:00 uur werkzaamheden uit aan de Botlektunnel in de A15. Het verkeer wordt vanuit beide rijrichtingen steeds door één van de twee tunnelbuizen geleid.

Er is in beide rijrichtingen een rijstrook beschikbaar. Tevens geldt er een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur. Tijdens de werkzaamheden controleert de politie op naleving van de snelheidsbeperking.

Omleidingen
De Botlektunnel is uit oogpunt van veiligheid afgesloten voor vracht- en busverkeer. Vracht- en busverkeer wordt via de Botlekbrug omgeleid.

Verkeer richting Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee wordt omgeleid via de A29/N59. Houd rekening met een langere reistijd.

Werkzaamheden
Vorig jaar zijn werkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt. De komende periode wordt met name gewerkt aan de tunneltechnische installaties.

Alternatief vervoer
Tijdens de weekendafsluitingen biedt Rijkswaterstaat alternatief vervoer aan in de vorm van het VanAnaarBeter-buskaartje, het RET 2 metroreizenkaartje en vervoer met de pont.

Bron:  VID

Melder: MarcoV
patrick_b

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

Eerste reportage van de controle op de A15