Presentator van Blik op de Weg gemolesteerd





 

Leo de Haas, presentator van het populaire AVRO-tv-programma Blik op de Weg, is tijdens een verkeersruzie in elkaar geslagen.

Leo werd afgelopen vrijdag in een privéauto klemgereden door twee andere auto’s. De inzittenden sleurden hem uit zijn wagen, waarna een van de mannen de presentator vasthield en een ander hem op zijn gezicht sloeg. De Haas liep een diepe snee in zijn lip op en zijn bril sneuvelde. De daders scheurden daarna weg. "Ik reed op de A1.

Het was druk, het verkeer reed hooguit 80. Twee auto’s kwamen ons met zeker 140 voorbij suizen over de vluchtstrook en reden links en rechts door de rij auto’s heen. Levensgevaarlijk." Toen Leo boven aan de afrit kwam, stonden de snelheidsmaniakken daar stil. "Ze stonden met elkaar te praten. Ik was zó boos over hun gedrag, dat ik mijn auto ervoor zette, uitstapte en vroeg of het misschien een idee was om dit voortaan op een circuit te doen." Leo werd meteen met de dood bedreigd en besloot weg te rijden. De twee kwamen echter achter hem aan, reden hem klem en begonnen met vechten. De gewaarschuwde politie arriveerde volgens Leo ongeveer veertig minuten later.

 
 
Bron: De Telegraaf
 
  9-2-2008  


|

FlitsKaart