Ratelband maakt in één klap einde aan filesx

DEN HAAG - Emile Ratelband wil als politicus in één klap het fileprobleem oplossen. Door om de beurt de even- en oneven nummerborden tot de snelwegen toe te laten moet het verkeer in één klap worden gehalveerd.

Ratelband moet Fred Teeven gaan vervangen als lijsttrekker van Leefbaar Nederland. Vandaag presenteerde het bestuur van de partij de nieuwe kandidaat op de oprit van de woning van de zelfbenoemde goeroe. Ratelband zegt zich hard te willen maken voor veiligheid, onderwijs en het fileprobleem.

Als noviteit wil hij de leden van de partij meer invloed geven op stemmingen in de kamer. Op zijn website kunnen leden uiterlijk 48 uur voor een stemming inloggen en hun mening geven. In de kamer stemt hij dan volgens de opinie van de leden. Ratelband wil eventueel ook als gewoon kamerlid dienen, maar dan niet full time. Fred Teeven stapt op als Ratelband tot lijsttrekker wordt gekozen.

Bron:  Zibb.nl

Melder: De Nachtkoerier

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

Tjakkaaaaaaaaaaa!!!

Belaaaaaaaaaaachelijk!!!

Dit gaat dus nooit werken. Kuddedieren laten zich nu eenmaal niet temmen door de overheid. Wanneer het uberhaupt al zover zou komen, kiezen de automobilisten de binnenwegen op tijden dat het hun zint! Resultaat: de snelweg leeg en files in de dorpen.
Tja, als dat is wat Ratelband wil, tjakkaaaaaaaaaa!