Snelheidsboetes Gemert (NB) aanvechtbaar!x

GEMERT - Bij verkeerscontroles op de Gemertseweg in Bakel en de Vondellaan in Gemert zijn dinsdagavond in totaal 47 bekeuringen uitgeschreven. Ze gingen onder meer naar automobilisten die te hard reden (15) en/of hun gordel niet om hadden (10) en/of geen rijbewijs bij zich hadden (4) en naar (brom)fietsers die geen juiste verlichting voerden (9) en/of geen bromfietscertificaat bij zich hadden (2).

Bron:  Politie Brabant Zuid-Oost

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

De snelheidsboetes die hier zijn uitgedeeld op de Vondellaan in Gemert zijn goed aanvechtbaar. Dankzij de laksheid of het onvermogen van de gemeente Gemert-Bakel geldt in de kern van Gemert al ongeveer twee maanden een snelheidslimiet van 80 km/uur. Het bekende blauwe bord "ingang bebouwde kom" aan de Scheiweg ontbreek namelijk al enige tijd. Het bord 50 hangt er weliswaar nog wel maar dat vervalt al na de eerstvolgende zijstraat.

Mocht u de laatste tijd in de kern van Gemert bekeurd zijn voor te hard rijden, maak een foto van de situatie aan de Scheiweg en ga in beroep! Met dank aan de gemeente Gemert-Bakel zal justitie dan weinig anders kunnen dan de boete seponeren.