Snelweg A2 nieuwe cashkoe van Koos Spee





 

We zien het eerste resultaat op de Rijkweg A2 na een paar jaar omleidingen, 90 km/uur rijden, onaangekondigde wegafsluitingen en stukken snelweg die 5 kilometer zijn afgesloten. Eindelijk is het zo ver. De snelweg is officieel geopend en goed bevonden door Minister Deurklink.

Toegegeven: het resultaat tussen Maarssen en Holendrecht mag er zijn! Maar liefst VIJF (5!) rijbanen om van Utrecht naar Amsterdam te sjeezen. Maar niet zoals vanouds met 120 km/uur. De nieuwe maximale snelheid blijkt 100 km/uur te zijn.

Sorry Rijkswaterstaat, maar hef die A2 dan maar op en doe die oude weg door Breukelen en Loenen a/d Vecht maar weer herleven. Liever lekker relaxed met 80 km/h door de natuur dan met 100 km/h voor lul over fonkelnieuw premium superasfalt. Waarom met meer wegcapaciteit een lagere snelheid invoeren?

Omdat die poepdure stukken ZOAB natuurlijk wel terug verdiend moeten worden. Hoe? Door de struikrovers van Koos Spee uiteraard! Ze staan er al de hele ochtend vanaf half 10 te flitsen. Op een zondag! De nieuwe A2-belasting moet tenslotte ergens geïnd worden...

 
 
Bron: GeenStijl
 
  25-7-2010  


|

FlitsKaart