Target Automotive BV failliet verklaard3327x

Target Automotive BV uit Soest is op 27 januari 2015 in staat van faillissement gesteld door de Rechtbank van Midden-Nederland. Target Automotive BV is gevestigd aan de Zuidergracht 21 te Soest. Target Automotive BV stond ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 31027420.

De curator die is aangesteld door de rechtbank is mr. J.V. Maduro. Deze insolventie is op 29 januari 2015 voor het eerst gepubliceerd door het Centraal Insolventieregister.

Bron:  Drimble

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

Slecht nieuws voor de radardetector bezitters van deze importeur / distributeur voor de Europese markt. Target Automotive is niet meer! Target, alom bekend van het importeren van Beltronics producten uit Canada en het herschrijven van firmware cq elektronisch en fysiek aanpassen van de producten speciaal voor de Europese markt en in het bijzonder de Nederlandse.

We hebben heel wat producten de revue zien passeren in de pakweg afgelopen vijftien jaar! Van Target 966 tot de 330/550 raamplakkers en dan nu de STIR in M editie. Deze laatste had de afgelopen maanden al te lijden aan tekort aan aandacht. De STIR M kan de nieuwste radaropstellingen -beter bekend als de MRCT- in ons land niet detecteren. In tegenstelling tot concurrent Stinger die middels een ietwat traag ontwikkelde maar voortreffelijke software update het wel goed voor elkaar heeft. Of deze ontwikkeling geleid heeft tot strubbelingen tussen Target en Beltronics is ons tot nog toe onbekend. Dat heel veel mensen niet meer begonnen zijn aan een nieuw radardetector avontuur na het radardetectorverbod in Nederland zal natuurlijk ook bijgedragen hebben evenals de opkomst van de smartphone met apps zoals onze eigen Flitsnav.

Een aantal onfortuinlijke STIR-M bezitters is een e-mail actie gestart richting Beltronics, het een en ander is natuurlijk zoals altijd te volgen op ons forum.