Van Geel wil 80-zone A12 bij Den Haagx

DEN HAAG - De snelheid op de A12 tussen het Prins Clausplein en Den Haag gaat omlaag naar tachtig kilometer per uur. Tenminste als het aan staatssecretaris Van Geel van Milieu ligt.
Met het verlagen van de maximumsnelheid hoopt hij de overlast voor omwonenden langs de Utrechtsebaan te verminderen. Om te zorgen dat automobilisten zich aan de 80 kilometer houden, zal er intensief gecontroleerd moeten worden. Dat gebeurt nu al op de A13 bij Rotterdam-Overschie.
Een maand geleden pleitte de PvdA in Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam ook al voor het verlagen van de maximumsnelheid rondom Den Haag. De partij wil ook een 80-kilometerzone op de A4 tussen Rijswijk en Leidschendam en op de A13 van Den Haag tot Delft.

Bron:  RTV West

Melder: Superkoerier

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

tja, als er een schaap over de dam is... probleem is alleen dat het schaapje nog helemaal niet over de dam is en dus dat we eerst maar eens de resultaten van de proef op de A13 moeten afwachten voordat we Nederland vol gaan planten met boetemachines die een milieuprobleem alleen maar lijken te verplaatsten in plaats van echt goed te zijn voor het milieu zoals men ons graag wil doen geloven.Flitsservice.nl doet onderzoek naar deze zaak en zal jullie op de hoogte houden van de stand van zaken rondom deze plannen.