Vandaag wordt er gestemd, u stemt toch ook?x

Vandaag wordt er gestemd. Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen paar maanden en vooral afgelopen week, zullen deze verkiezingen de geschiedenisboekjes ingaan als meest opzienbarende ooit. Gezien de verschillende opinie peilingen zal de PvdA en flinke klap krijgen en zal de Lijst Pim Fortuyn (LPF) in 1 keer een geschatte 25 zetels krijgen.


In een laatste poging van wanhoop proberen diverse politici de kiezer ervan te overtuigen om vooral geen LPF te stemmen, om niet "met je gevoel, maar met je verstand te kiezen", dat uw stem " bepalend is voor de volgende 4 jaar".

Als het nou echt zo goed zou gaan in Nederland, waar haalt de LPF (zowel voor als na de dood van Pim Fortuyn) dan toch al die stemmen vandaan? Blijkbaar is men het zat om dat warrige geouwehoer van onze politici aan te horen. Men wilt klare taal en resultaat horen en zien. Blijkbaar heeft Paars ons dat niet geleverd.
Door de oproepen de laatste dag voor de verkiezingen, en vreemd genoeg weer gedaan door PvdA en GroenLinks, wordt eigenlijk gewoon kiezersbedrog gepleegd. Waarom zou men niet met gevoel mogen stemmen? Het gevoel van vele kiezers zegt ze dat ze de huidige partijen zat zijn. Het debacle in Serviƫ is daarvan het meest duidelijke voorbeeld. Onze militairen met lichte bewapening worden onder de voet gelopen en het kabinet stond erbij, sprak mooie woorden (lotsverbondenheid), en keek ernaar zonder daadkracht te tonen ( Er zat een heel contigent Nederlandse F-16's op "steenworp" afstand, tot de tanden bewapend!). Volgens het Poldermodel werd daarna het inmiddels bekende "Sorry" uitgesproken en daarmee was de kous af, dachten ze. Zo ook met het falen van de spoorwegen, rekeningrijden, wachtlijsten, personeelsgebrek bij de zorg en scholen, de onveiligheid op straat, gebrek aan politie en last but not least de enorm toegenomen files.De stem van vandaag geldt niet voor 4 jaar, maar geldt totdat een kabinet valt. Als LPF toetreedt tot een kabinet en het blijkt dat deze partij inderdaad zo onkundig is, dan valt het kabinet en worden er nieuwe verkiezingen gehouden. Zo simpel is het.


Dus stem met gevoel en verstand. Laat u niet beinvloeden door de stemmingmakerij van bepaalde politici.

Als u van plan was om LPF te stemmen, stem dan LPF, wilde u PvdA stemmen, stem dan PvdA.


We zien wel waar het schip strandt, als het strandt. Wie weet is er met de komst van de LPF wel een waardevolle aanwinst voor de Nederlandse politiek gekomen.

Bron: 

Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram