Verkeersofficier Spee zwamt er op los3800x

Weesp - De media berichten de laatste paar dagen over een nieuw apparaat dat bij de Blokker te koop is dat waarschuwt voor flitspalen. Op zich niet nieuw, want dergelijke apparaten zoals de Quintezz Radar Alerter zijn al langere tijd te koop in Nederland. Ook voor gebruikers van navigatiesystemen zijn via www.Flitspaal.nl bestanden te downloaden.


Uiteraard moest ook Koos Spee, officier van Justitie belast met het opsporen van criminele te hard rijders, even reageren. Nou hebben wij al een hoop gezwam gehoord vanuit het hoofdkwartier te Soesterberg, maar dit is toch wel een toppertje van onzin. Beluister de reactie op RTV Noord via mms://media.rtvnoord.nl/nieuwsaudioitems/0301ca6d.wma

Korte samenvatting: iedereen met een dergelijk apparaat is levensgevaarlijk bezig, Blokker is een club die mensen aanzet tot te hard rijden (lees: harder dan het wettelijk maximum) en dat is verantwoordelijk voor een gefantaseerd percentage van wel 40 tot 50% van alle slachtoffers in het verkeer. Echt waar, je riskeert je leven en dat van anderen als je harder gaat dan door ambtenaren bedachte snelheidslimieten.


Werkelijk onvoorstelbaar deze man. Lange tijd kon Koos Spee op respect rekenen, maar hij maakt zich meer en meer belachelijk met deze uitspraken. Zelfs het belangrijkste onderzoeksorgaan op gebied van verkeersveiligheid spreekt hem tegen.

Verkeersveiligheid is niet in kilometers per uur uit te drukken.

Bron:  Flitsservice.nl

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram