Verkiezingen: Almeerse maakt website over ontsluiting Flevoland1030x

Vlak voor de landelijke verkiezingen is de bereikbaarheid van Almere een veelbesproken onderwerp.

Om te achterhalen waar Den Haag nu werkelijk voor staat heeft de Almeerse Urmila Jagroep een website opgezet. Op de site kunnen kiezers terecht voor de standpunten van de landelijke politieke partijen.

Jagroep hoopt dat haar website mensen over de streep trekt om te gaan stemmen.

De website: www.kiesvoorontsluiting

Red. Flitsservice: De doortrekking van de A6 naar de A9 is helaas tegengehouden door een groep senioren in de gebieden Weesp/Muiden en omstreken, voorzien van een goed gevulde pot geld afkomstig van milieugroeperingen, zoals MilieuDefensie, Stichting Natuurmonumenten, Stichting Natuur en Milieu, de milieufederaties. Hoe komen deze groeperingen aan dit geld? Zij krijgen vele miljoenen van bijvoorbeeld de Postcode Loterij, die de lobby en actie groep MilieuDefensie als "goed" doel heeft aangemerkt. Wij zouden liever zien dat deze miljoenen richting bijvoorbeeld de Clini Clowns zouden gaan, dan dat dit geld gebruikt wordt om de hardwerkende mens continu te frustreren met allerlei acties.

Besef dus goed dat als u lid bent van de Postcode Loterij en u staat elke dag in de file, de oplossing duurzaam door uzelf gefrustreerd wordt.

Bron:  www.omroepflevoland.nl

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram