Verlinde bekeurd voor rijden en bellen





 

AMSTERDAM - Albert Verlinde was woensdagochtend zelf het onderwerp van zijn showbizz-nieuwskwartiertje op Radio 538. Hij belt op woensdag altijd even met Edwin Evers om de laatste showbizzroddels door te nemen.



Terwijl hij live in de uitzending was, riep Verlinde al op zoek te zijn naar een parkeerplaats omdat hij niet handsfree aan het bellen was. Nog geen minuut later werd de presentator van RTL Boulevard aan de kant gezet door de politie. "Eh, ik ga nu ophangen want er staat een agent aan mijn raam ... tuut tuut tuut", Evers beduusd achterlatend.



Bekeuring live
Evers belde onmiddellijk terug. Daarop liet Verlinde zijn mobieltje aan staan en werd de boete die hij kreeg, live op de radio uitgeschreven "Tjonge meneer, zo'n dure auto rijden en dan kan er geen handsfreesetje vanaf?", zo kon je het commentaar van de agent horen.



Verlinde vond de situatie wel lachwekkend, maar ook enigszins gênant. "Ik geef wel een slecht voorbeeld op zo'n manier natuurlijk. Dit is overigens wel de eerste keer hoor, dat ik hier een boete voor krijg. En Edwin? Kan ik deze bij Erik (de Zwart red.) declareren? Ik was ten slotte aan het werk", aldus een lachende Verlinde.

 
 
Bron: De Telegraaf-i
 
  10-1-2002  


|

FlitsKaart