Vijf arrestaties na vernieling flitspaal





 

TILBURG - De politie heeft vannacht vijf jongens aangehouden die een flitspaal aan het vernielen waren op de Bredaseweg in Tilburg. Het gaat om vijf jongens die allen 18 jaar zijn en wonen in Gilze , Hulten en Tilburg.



De politie ging ter plaatse na een melding. De agenten zagen dat er één verdachte op de flitspaal geklommen was terwijl de rest er om heen stond. Twee verdachten konden direct aangehouden worden. Drie verdachten klommen over het hekwerk het terrein van het Piusoord op. De politie is met een hond op het terrein gaan zoeken. Via de telefoon van een al aangehouden verdachte zijn zij opgeroepen zich te melden, wat zij uiteindelijk ook deden.



De agenten zagen dat de voorzijde van de genoemde flitspaal vernield was. Het ruitje waar de camera achter zit, was doelbewust vernield, evenals het ruitje waar de flitser achter zit. Tevens was ook de bovenzijde van de flitskast vernield. De vernieling was verricht met een paal met aan de onderzijde een stevige punt. Deze paal, die gebruikt wordt bij het aangeven van wegwerkzaamheden, lag onder de genoemde flitspaal. De verdachten zijn....(ontbreekt in artikel)


 
 
Bron: De Telegraaf
 
  16-6-2006  


|

FlitsKaart