Wat U Zegt......Waar ligt de prioriteit bij onze dienders?1447x

AMSTERDAM -

De politie is overal, maar níet als je ze nodig hebt. Dat is de strekking van een aantal klachten van lezers.M. de Nijs uit Purmerend reed op de A2 achter een dronken automobilist, die zich slingerend over de weg bewoog. 112 meldde dat ’er geen politie in de buurt was’.
„Op dat moment verongelukte de dronken bestuurder, zijn auto sloeg over de kop en hij belandde in de sloot. Samen met mijn vriendin trok ik de man op het droge. Nog steeds geen agent te bekennen. Toen zijn we maar doorgereden.


Tot onze verontwaardiging passeerden we drie (!) bemande radarposten. Daar was kennelijk wel mankracht voor!” Tot overmaat van ramp vond De Nijs een paar weken later een bekeuring voor te snel rijden (die bewuste avond, op de A2) op zijn mat. „Ik reed met een snelheid van 107 kilometer per uur, waar 100 kilometer was toegestaan. Deze ’crimineel’ moet 31 euro betalen.”

B. Westerbos uit Oldebroek zat in een 30-kilometerzone te Elburg een paar honderd meter zonder gordel achter het stuur.!
„Ik werd aangehouden. Ok, ik wás fout! Via de politiemobilofoon kwam er een melding binnen over een ernstig ongeval (mét dode, zo bleek achteraf) 200 meter verderop. De agent schrijft rustig door.


Waar ligt de prioriteit bij onze dienders?”

Bron:  De Telegraaf

Melder: Eric.caddy

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram