Wildwest-achtervolging over A12 leidt tot file1291x

De politie heeft tijdens de achtervolging van drie overvallers over de A12 schoten gelost. Eén overvaller raakte gewond aan een voet, maar het is nog niet duidelijk of dit door politiekogels komt. Agenten konden drie overvallers inrekenen bij de Europalaan in Utrecht, meldt de politie. De achtervolging leidde tot veertien kilometer file op de A12.

Doelwit van de overval was een juwelier in Woerden. Een medewerker van de juwelier ging zelf achter de overvallers aan toen die er vandoor gingen. De politie nam de achtervolging over en loste tijdens een rit over de A12 meerdere schoten op de auto van de overvallers. Die kwam tot stilstand in Utrecht bij de afrit naar Kanaleneiland.

Hoe de gewonde verdachte er aan toe is, is onbekend. Meer informatie over de schietpartij kan een woordvoerder van de politie niet geven.

De achtervolging over de A12 zorgde voor een flinke file, meldt de VerkeersInformatieDienst. De snelweg werd deels afgesloten. Verkeer kon over de vluchtstrook rijden. De weg werd rond 12.15 uur weer geopend.

Bron:  MSN nieuws

Melder: Rijder

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram


Commentaar Flitsservice:


 

Naar verwachting gaat de afsluiting nog tot zeker 15:00 uur duren.