A17 - Standaarbuiten: Twee doden bij ongeluk


Bij een verkeersongeluk op de A17 bij de Noord-Brabantse plaats Standdaarbuiten zijn zondagochtend twee doden gevallen. De snelweg is in noordelijke richting afgesloten voor een uitgebreid sporenonderzoek, meldt de politie.

Het ongeluk tussen Roosendaal en Moerdijk gebeurde rond 05.30 uur. De politie vermoedt dat de slachtoffers op de weg liepen en dat ze zijn aangereden door een auto met drie inzittenden. Een traumahelikopter werd ingeschakeld, maar de slachtoffers overleden ter plaatse.

De inzittenden waren nog ter plaatse en hebben volgens de politie zelf gemeld dat ze bij het ongeluk waren betrokken. Ze zijn opgevangen en naar een bureau gebracht. Omdat niet duidelijk is wat er precies is gebeurd, is de politie hard op zoek naar getuigen die voor het ongeluk wellicht iets opvallends hebben gezien.

RTV Rijnmond schreef: Verkeersdoden A17 blijken broers uit Dordrecht

De twee mannen die zondagmorgen om het leven kwamen bij een ongeluk op de A17 in het Brabantse Standdaarbuiten zijn twee broers uit Dordrecht. De mannen van 27 en 29 jaar liepen op de snelweg en werden door een personenauto aangereden.

Het ongeluk gebeurde zondagmorgen rond 05.30 uur. Waarom de mannen op de rijksweg A17 richting Moerdijk liepen, onderzoekt de politie nog.

Tientallen meters voor de plaats van het ongeluk stond de auto van één van de broers op de vluchtstrook. De wagen had een lekke band.

De politie vond zondagmorgen anderhalve kilometer voor de plek van het ongeluk spullen die toebehoren aan één van de slachtoffers. Om die reden was de rijksweg tot zondagmiddag over een grote afstand afgesloten.

Niet onder invloed
De bestuurder van de andere auto was niet onder invloed, meldt de politie Midden- en West-Brabant. De inzittenden waren een echtpaar dat hun zoon naar Schiphol bracht.


Bron:  Nieuws.nl


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram