A2 - Vught: Man overleden nadat hij zwaargewond raakte bij ongeluk


De man die woensdag zwaargewond raakte op de snelweg A2 bij Vught, is donderdag aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft dit gemeld. De woonplaats van het slachtoffer is niet bekendgemaakt.

Bij het ongeluk waren meerdere auto's betrokken. Het gebeurde rond drie uur en de weg in de richting van Eindhoven was enige tijd dicht.

Volgens de politie stonden twee auto's door pech stil op de weg. Een derde wagen zou hierop zijn ingereden. Het slachtoffer stond bij een van de auto's die stilstonden.

=====
Omroep Brabant schreef eerder: A2 richting Eindhoven weer open na ongeluk met meerdere auto's bij Vught

Op de snelweg A2 bij Vught is woensdagmiddag rond drie uur een ongeluk gebeurd waarbij meerdere auto's waren betrokken. Bij het ongeluk raakte een man zwaargewond. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg in de richting van Eindhoven was enige tijd dicht, maar is weer vrijgegeven.

Volgens de politie stonden twee auto's door pech stil op de weg. Een derde auto zou daarop zijn ingereden. Het slachtoffer stond bij een van de stilstaande auto's.

Het ongeluk vond plaats bij de afrit Vught-Sint-Michelsgestel. Weggebruikers kregen het advies om om te rijden. Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken de exacte toedracht van het ongeluk.

Bron: http://www.omroepbrabant.nl/?news/2758691473/A2+richting+Eindhoven+weer+open+na+ongeluk+met+meerdere+autos+bij+Vught.aspx
=====

Link naar video:
http://www.omroepbrabant.nl/?news/2758691473/A2+richting+Eindhoven+weer+open+na+ongeluk+met+meerdere+autos+bij+Vught.aspx

Link naar foto:
http://imgb.igcdn.nl/4af49398c66c43cfaedb3645e5d11370/opener/De_ravage_na_het_ongeluk_(foto_Bart_Meesters).jpgBron:  Omroep Brabant


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram