A35 - Enschede: Vrouw omgekomen bij verkeersongeval


Bij een ongeval op de A35 in Enschede is zondagavond 21 maart een 30-jarige inwoonster van Borne om het leven gekomen. Dit maakte de politie bekend.

Omstreeks 21.20 uur werd bij de politie gemeld dat er gezien was dat op de A35, tussen het viaduct onder de Usselerrondweg en de afslag Enschede-Zuid in Enschede, een auto in de berm terecht was gekomen.

Toen politiemensen ter plaatse kwamen troffen ze een auto liggend op de kop in de sloot naast de A35 aan. In de sloot, in de buurt van de auto, werd het lichaam van een vrouw gevonden. Toen de politiemensen haar uit het water haalden was zij vermoedelijk al overleden. Dit werd even later door ambulancepersoneel bevestigd. Uit onderzoek bleek het te gaan om een 30-jarige mevrouw uit Borne.

Direct werd met behulp van de brandweer naar mogelijk meer slachtoffers gezocht. Dezen werden niet aangetroffen zodat ervan kon worden uitgegaan dat het dodelijke slachtoffer alleen in de auto heeft gezeten.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de Politie Twente doet onderzoek naar de mogelijke oorzaak van dit ongeval. Om dit onderzoek mogelijk te maken, is een deel van de A35 afgezet.

De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval, mensen die mogelijk iets hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie Twente via 0900-8844.Bron:  Blik op Nieuws


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram