A4 - Hoogerheide: Dode na tweede ongeluk


Vlakbij de plaats op de A4 waar eerder vandaag een groot ongeluk gebeurde, is opnieuw een aanrijding geweest. In de buurt van Bergen op Zoom is een personenauto tegen een vrachtwagen gereden. Er is een dode gevallen.

Het ongeluk gebeurde op de A4 in zuidelijke richting, tussen knooppunt Zoomland (de aansluiting met de A58) en Hoogerheide. De auto sloeg over de kop en kwam op zijn zijkant terecht.

Eerder reed bij het nabijgelegen Woensdrecht een busje met negen mensen aan boord tegen een vrachtwagen die met pech op de vluchtstrook stond. Alle negen inzittenden raakten gewond, vijf van hen zelfs zwaargewond. De A4 is inmiddels weer vrijgegeven.

=====
Politie.nl schreef: Dode bij aanrijding op A4, weg afgesloten

Op de A4 ter hoogte van Hoogerheide (vlakbij knooppunt Zoomland) is zaterdagochtend 30 juni 2018 rond 08.40 uur door nog onbekende oorzaak een aanrijding gebeurd tussen een personenauto en een vrachtwagen. Daarbij is iemand overleden. De weg is afgesloten.

Het is al het tweede ernstige verkeersongeval op de A4 deze zaterdag. Eerder vanochtend botste een personenbusje op een stilstaande vrachtwagen met oplegger. De weg is hiervoor afgesloten, verkeer in de rijrichting Vlissingen / Belgiƫ werd vanaf de afrit Hoogerheide omgeleid.

Kort na half negen vond vlak voor deze afrit een tweede aanrijding plaats, waarbij een dodelijk slachtoffer te betreuren valt. De politie roept verkeer richting Zeeland en Belgiƫ dringend op de verkeersinformatie van Rijkswaterstaat te raadplegen.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/juni/30/08-dode-bij-aanrijding-op-a4.html
=====

Link naar video:
https://www.ad.nl/nieuws/dode-na-tweede-ongeluk-op-a4~ad40bb26/

Link naar foto:
https://www.politie.nl/binaries/w800h450/content/gallery/politie/stockfotos/infra-en-voertuigen/agent-staat-op-snelweg.jpg

Bron:  Algemeen Dagblad


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram