A58 - Moergestel: Automobilist overlijdt bij eenzijdig verkeersongeval


Bij een eenzijdig verkeersongeval is vannacht een 35-jarige automobilist uit Geldrop om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde rond 01.30 uur op de Rijksweg de A58 ter hoogte van Moergestel.

De man reed vanmorgen als bestuurder van een auto in de richting van Eindhoven. Ter hoogte van Moergestel verloor hij de controle over zijn voertuig waardoor de auto uitweek naar links en in een naast gelegen sloot belandde.

De bestuurder werd daarbij uit de auto geslingerd. Hulpdiensten spoedden zich na ontvangen melding ter plaatse. Hulp voor hem kwam te laat. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Na het ongeval zette de politie de Rijksweg enkele uren af. Verkeersongevallenanalisten stelden een uitgebreid onderzoek in. De eerste bevindingen van het onderzoek wijzen uit dat een mechanisch gebrek vermoedelijk de oorzaak is.

De Telegraaf schreef: Dode door ongeval bij Moergestel

Een explosie in de automotor is vermoedelijk de oorzaak geweest voor een ongeval op de A58 bij Moergestel (Noord-Brabant) dat in de nacht van zondag op maandag het leven kostte van een 35-jarige man uit Geldrop. De politie spreekt over een technisch mankement.

Door de ontploffing verloor de bestuurder de controle over het voertuig en belandde in de sloot. De man werd uit de auto geslingerd en overleed ter plekke. Omstanders hebben de auto geblust.
De bestuurder zat alleen in de auto. Bij het ongeluk waren geen andere auto's betrokken.

Bron:  Blik op Nieuws


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram