A59 - Rosmalen: Vrouw (21) overlijdt bij ongeluk, 4 inzittenden uit auto gesling


Bij een ongeluk op de A59 bij Rosmalen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige vrouw uit Gemert om het leven gekomen. Dat meldt de politie. De auto waarin het slachtoffer zat, raakte rond kwart over twee met flinke snelheid van de weg. De auto kwam in een droge sloot terecht en kwam op zijn zijkant op de parallelweg tot stilstand.

In de auto zaten vijf mensen. Een aantal van hen werd uit de auto geslingerd. Een zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. Vanwege de ernst van het ongeluk werden twee traumaheli's opgeroepen. Iedereen werd naar ziekenhuizen in de regio gebracht, maar een inzittende overleefde het ongeluk niet.

De vier gewonden zijn een 14-jarige jongen uit Rosmalen, een 17-jarige jongen uit Nuland, een 24-jarige vrouw uit Oss en een 29-jarige man uit Den Bosch.

'Veel onduidelijk'
Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken hoe het ongeluk kon gebeuren, hoe hard er is gereden en wie de bestuurder was. "Er is nog veel onduidelijk, maar er lijken geen andere auto's betrokken te zijn bij het ongeluk."

=====
Politie.nl schrijft: Politie onderzoekt verkeersongeval bij Rosmalen

Omstreeks half 2 vannacht vond een ernstig ongeval plaats op de A59 in de buurt van Rosmalen. De auto is van de weg geraakt, door een sloot gereden en op de secundaire weg, de Graafsebaan, tot stilstand gekomen. In het voertuig zaten 5 inzittenden. Zij zijn overgebracht naar ziekenhuizen in de omgeving. Een 21 jarige vrouw uit Gemert is aan haar verwondingen overleden. De andere slachtoffers waren een 24 jarige vrouw uit Oss, een 17 jarige jongen uit Nuland, een 14 jongen uit Rosmalen en een 29 jarige man uit Den Bosch.

Getuigenoproep
De verkeersspecialisten van de politie doen uitgebreid onderzoek naar wat er precies gebeurd is. Een van de onderdelen van het onderzoek is de afname van bloed om te testen op de aanwezigheid van alcohol. Ook is nog onduidelijk wie van de slachtoffers achter het stuur zat, ook dat zal uit het onderzoek moeten blijken.

Heeft u het ongeluk gezien? Neemt u dan contact op met ons via 0900-8844.

Bron: https://www.politie.nl/nieuws/2018/juli/14/politie-onderzoekt-verkeersongeval-bij-rosmalen.html
=====

Link naar video:
http://www.omroepbrabant.nl/?news/280284902/Vrouw+(21)+overlijdt+bij+ongeluk+op+A59+Rosmalen,+verschillende+inzittenden+uit+auto+geslingerd.aspx

Link naar foto's:
http://imgb.igcdn.nl/53b7941e4a32469bb9f4d0d87c684aa2/opener/Verschillende_mensen_werden_uit_de_auto_geslingerd_(Foto_Bart_Meesters).jpg

http://imgb.igcdn.nl/909ed2b24564486187a43ea152105fc9/opener/De_politie_onderzoekt_het_ongeluk_(Foto_Bart_Meesters).jpg

Bron:  Omroep Brabant


Deel op Twitter Deel op Facebook Deel met Whatsapp Deel met Telegram