A6 - Oosterzee: Ernstig ongeval


Zaterdagmorgen heeft er zich een ernstig ongeval voorgedaan op de A 6 ter hoogte van Oosterzee. Brandweer Echten en Lemmer evenals een drietal ambulances komen met spoed naar het ongeval op de A6. Het betreft een eenzijdig ongeval met een personenwagen.

Bij dit ongeval is de 48- jarige bestuurster uit Heerenveen omgekomen. In het voertuig zaten ook nog drie kinderen. De kinderen zijn na eerste medische hulp van het ambupersoneel te hebben gekregen, naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft de weg afgesloten voor nader onderzoek. Het verkeer wordt via een andere weg omgeleidt.

Om 11.00 uur is de weg weer vrij gegeven en kon het verkeer weer gebruik maken van de A6.

De Telegraaf schreef: Moeder komt om op A6

Een 48-jarige vrouw uit Heerenveen is zaterdagochtend rond half acht om het leven gekomen door een verkeersongeval op de A6, ter hoogte van de afslag Lemmer. Het slachtoffer reed in een auto met drie kinderen, van wie twee van haarzelf. De kinderen raakten lichtgewond.

Volgens de politie raakte de vrouw in de berm, probeerde ze de wagen terug te sturen naar de weg en raakte in een slip. Vervolgens sloeg de auto enkele malen over de kop.

Bron:  Flitsnieuws


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram