A67 - Helenaveen: Dode en 7 gewonden


Bij een ongeval op de A67 bij Helanaveen zijn donderdagavond rond zes uur een dode en zeven gewonden gevallen. De snelweg bleef tot laat in de avond afgesloten voor al het verkeer.

Aanvankelijk ontstond er een file van ruim vier kilometer, waarna het verkeer richting Eindhoven werd omgeleid via de afslag Helden en de Middenpeelweg. Bij het ongeval, vlak achter de afslag Helden, waren vier personenauto's betrokken. Eén voertuig vloog over de kop, meldt de politie.

Volgens hulpverleners was de man die om het leven is gekomen een inzittende van die auto. Leeftijd en woonplaats van de man werden donderdagavond nog niet bekendgemaakt omdat de politie de familie van het slachtoffer nog moest inlichten.

Een ander slachtoffer raakte zwaargewond aan nek en rug. De oorzaak van het ongeval was gisteravond nog niet bekend.

<b>Dode ongeval A67 is Helmondenaar</b>

De man die om het leven kwam bij de grote botsing op de A67 bij Grashoek is een 32-jarige man uit Helmond.

Dat meldt de politie. De oorzaak van het ongeval is nog altijd onduidelijk. De Forensische Opsporing onderzoekt de vier voertuigendie bij het ongeval betrokken waren. Wel bekend is inmiddels dat de auto van het dodelijk slachtoffer de middenberm van de snelweg heeft geraakt. Dat ontketende de ravage waarbij de andere voertuigen tegen elkaar zijn gebotst. Het is nog niet bekend waarom de auto van de Helmondenaar tegen de middenberm botste en daarna over de kop vloog.

Bron http://www.ed.nl/112nieuws/10167324/Dode-ongeval-A67-is-Helmondenaar.ece

Bron:  ED.nl


Share on Twitter Share on Facebook Share on Whatsapp Share on Telegram